Santoku - RougeMarin

Navigacija

EN / HR

Santoku

Santoku je prva mesnica u Hrvatskoj u kojoj možete kupiti prethodno kuharski obrađen komad mesa tj. komad mesa koji je precizno rezan, mariniran i spreman za pripremu kod kuće. 
Iza ovog originalnog projekta stoje dva priznata hrvatska kuhara, Marin Medak i Tvrtko Šakota. Projekt je izrastao iz ideje da se ljudima približi obrada mesa kakva se provodi u vrhunskim restoranima i inozemnim mesnicama. Santoku je inače vrsta univerzalnog japanskog kuharskog noža kojeg karakteriziraju preciznost i elegancija. 
Ono je po čemu se Santoku razlikuje od ostalih je super kvalitetno meso (većinom sa Žumberka), marinade bez kemije i aditiva pripremljene po recepturama Tvrtka Šakote, vrhunski začini, ulja, japanski kondimenti, i naravno ponuda koja prati sezonu. Marinade koje nudimo su raznolike, tako da svatko može naći nešto za sebe, ovisno o ukusu i okusu. 
Bilo da je riječ o mesu koje se brže završava ili mesu kojem treba duža termička obrada, prilikom kupovine dobit ćete i precizne upute kako s njim postupati.

/

Kolačići

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak pregleda kliknite na gumb "Prihvaćam"!

Prihvaćam